Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

En Çok Hangi Kanalı İzliyorsunuz ?

22 Haziran 2009 Pazartesi

Kanal 1 Ekonomi kanalı oluyor

Kanal 1 Ekonomi kanalı oluyor
Kanal 1 Ekonomi kanalı oluyor


Kanal 1'in bir türlü istenilen başarıya ulaşamaması Turgay Ciner'i harekete geçirdi.





"Neşede Birinci" sloganıyla yola çıkıp, Türkiye'nin 1 numaralı kanalı haline gelmeyi hedefleyen Kanal 1 bir süre önce frekansını Habertürk TV'ye devretmişti.

Zarar ettirdi
Ciner Grubu, Kanal 1 operasyonundan hayli zarar etti. Büyük harcalamalara rağmen, Kanald, Show Tv gibi bir kanal yaratamayan Ciner Grubu bir süre önce Kanal 1'in frekansını Habertürk TV'ye devretmişti.Turgay Ciner'in yakın dostlarına Kanal 1'i gözden çıkarma nedeni olarak "Her ay cebimden 10 milyon dolar koydum. Yeter artık" dediği de biliniyordu.

CNBC-E'ye rakip
Frekans devriyle Habertürk TV ulusal hale geldi ve bu sayede izlenirlilik oranı arttı. Kanal 1 tematik kanal gibi yayınlarına devam ederken, bu başarısız operasyonu daha fazla sürdürmek istemeyen Turgay Ciner şimdi CNBC-E'ye rakip bir televizyon hazırlığında.

Akşam saatleri dizi yayınlanacak
Kanal 1'in ekonomi kanalına çevrilme kararı bir süre önce alındı. Medyada çok konuşulan ama henüz netleşmeyen Yiğit Bulut transferinin arkasında da bu yatıyor. Ciner Grubu'ndan yazıişleri'ne gelen bilgilere göre Kanal 1 ekonomi kanalı haline gelince, televizyonun başına Yiğit Bulut getirilecek. Kanal tıpkı CNBC-E gibi akşam saatlerinde dizi yayınlayacak.

0 Yorum YAZ:

Yorum Gönder

En İyi Haber Kanalı

En iyi Yarışma Programı Hangisi ?

Sizce En İyi Komedi Programı ...

Sizce En iyi Anchorman Hangisi ?

Sizce En iyi Haber Programı ?

En Beğendiğiniz Gazete

En Beğendiğiniz Haber Sitesi