Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

En Çok Hangi Kanalı İzliyorsunuz ?

4 Temmuz 2009 Cumartesi

TV dünyasının ilginç isimleri bu filmde buluşuyor !


TV dünyasının ilginç isimleri bu filmde buluşuyor !
Televizyon dünyasının birbirinden ilginç isimleri ilginç bir film için buluştular.

Ünlü oyuncu - televizyon yıldızı Okan Bayülgen, uzun zamandır uzak durmayı seçtiği sinemaya, "Kanal-i-zasyon" adlı çok çılgın bir komediyle geri dönüyor.

Medya dünyasından çok sayıda ünlü ismin konuk olarak rol aldığı inanılmaz kadrolu filmin yapımcılığını DADA FİLM Murat Toktamışoğlu ve TİGLON Kemal Kaplanoğlu üstleniyor.

Türk sinemasında bu yılın en iddialı komedisi olarak merak uyandıran filmde Okan Bayülgen’in yanısıra Hakan Yılmaz, Serhat Özcan,Aslıhan Gürbüz, Rasim Öztekin, Erol Günaydın, Orhan Aydın, Hüseyin Elmalıpınar’da oyuncu olarak yer alıyor.

Bu isimlerin dışında Hakkı Devrim, Yasemin Bozkurt, Ahmet Çakar, Ziya Kürküt, Metin Uca, Vatan Şaşmaz, Esra Erol, Saadettin Teksoy,

Erol Büyükburç, Zerrin Özer, Haydar Dümen ve Medyum Memiş filmde konuk oyuncu olarak rol alan ünlülerden bazıları. Sevilen oyuncu Okan Bayülgen, bu kez sivri diliyle değil, el değmemiş saflığı ve komikliğiyle seyircinin kalbini ısıtacak.

Bir yandan da, farklı zekasıyla medya dünyasının altını üstüne getirmeyi başaracak: Fakir evinde annesiyle birlikte mutlu mesut bir hayat süren İmdat (Okan Bayülgen),bir temizlik şirketinde cam silici olarak çalışmaktadır. Hayattaki en büyük zevki televizyon izlemektir. Kanal İ adlı özel televizyon binasının camlarını silerken, kanalın üçkağıtçı müdürü Berk (Hakan Yılmaz) tarafından, İmdat'ın eşsiz rating sezgisi keşfedilir. Olaylar çılgınca bir hızla ilerler ve İmdat kendini kısa sürede kanalın başında bulur.

Yaptığı birbirinden komik ve acaip programlarla, Türkiye'nin gündemine oturur. En büyük yardımcıları mahalle kahvesinden arkadaşı, "Profesör" lakaplı Atilla Abi (Serhat Özcan) ve neredeyse ilk görüşte aşık olduğu sekreteri Nazlı'dır (Aslıhan Gürbüz).

Ancak İmdat tüm saflığıyla başarıdan başarıya koşarken, kendisine kurulan tuzakla, birden bire Türkiye'nin bir numaralı medya suçlusu haline gelecektir..."Kanal-i-zasyon"un yönetmenliğini, "Dikkat Şahan Çıkabilir"i yaratan ve halen "Co-Medya"yı yöneten,sinemada "Musallat" adlı farklı korku filmiyle tanınan Alper Mestçi üstleniyor.

Senaryo yazarı ise, daha önce yine Mestçi'nin yönettiği "Şok" adlı kült televizyon programında gündem yaratan haberlere yazar olarak imza atan Murat Aykul. Özgün televizyon formatlarıyla tanınan Alper Mestçi, filmin içindeki akla zarar televizyon programı formatlarının, Okan Bayülgen'i başrole ikna etmekte büyük katkısı olduğunu söylüyor.

Kadrosu, konusu ve prodüksiyonuyla yılın en iddialı komedisi Kanal-i-Zasyon, başrolünde ekranın dahi çocuğu Okan Bayülgen'le, 23 Ekim'de sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.(medyatava)

0 Yorum YAZ:

Yorum Gönder

En İyi Haber Kanalı

En iyi Yarışma Programı Hangisi ?

Sizce En İyi Komedi Programı ...

Sizce En iyi Anchorman Hangisi ?

Sizce En iyi Haber Programı ?

En Beğendiğiniz Gazete

En Beğendiğiniz Haber Sitesi