Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

En Çok Hangi Kanalı İzliyorsunuz ?

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Yeni Komedi Elmalarla Armutlar!


Ağustos ayında yayın hayatına başlaması beklenilen komedi ağırlıklı bir dizi ''Elmalarla Armutlar''. 30 yaşındaki Zeliş isimli bir avukat ve onun evlilik terapisti olan üç yıllık sevgilisi Serdar’ın evlenmek ve evlenmemek, evlenmek istemek ve evlenmekten korkmak üzerine kurulu hikayelerini anlatacak dizi.

Evlilik terapisti olan Serdar, İlişkilerinin başında Zeliş'e evliliğe sıcak bakmadığını açıkça belirtmiştir fakat toplumdan aldığı tepkiler ve baskılar sonucunda evliliğin geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecek olduğunu düşünmeye başlayan Zeliş, evli olmadığı için acı çekmeye başlar. Yani daha da açık deyimiyle ''evde kalma sendromu'' yaşar.

Dizinin yönetmenliğini ''Yol Arkadaşım'' isimli sevilen dizinin yönetmeni Emre Kabakumaş yapıyor. Senaryo ise; Acı Hayat ve Baba Ocağı dizilerinin senaristi Arzu Birol. Oyuncular oldukça başarılı. Aliye ve Sıla'dan hatırladığımız Tayanç Ayaydın; en son Fırtına isimli diziyle izlediğimiz ve kendini çok özleten güzel oyuncu Burçin Terzioğlu (Yıldırım), Görkem Yeltan, Füsun Demirel, Şener Kökkaya ve Gülden Avşaroğlu...

Dizinin konusu gayet keyifli, tarzı bu yaz aylarında hoşa gidecek şekilde kıpır kıpır, oyuncuları izlemekten keyif aldığımız ve özlediğimiz isimler...Tek kafa karıştıran, dizilerini bir kalemde harcamasıyla ünlü olan Atv'de yayınlanacak olması. Atv'de yayına girecek olan dizilerin sayısına baktığımızda, fazlaca tutmayan dizilerin ne kadar kolayca kaldırılıp atılacağını tahmin etmek de pek güç değil aslında. Umarım hiçbir zaman bizim beğenilerimizle örtüşmeyen ratingler, bu yapımdan yana olur.

0 Yorum YAZ:

Yorum Gönder

En İyi Haber Kanalı

En iyi Yarışma Programı Hangisi ?

Sizce En İyi Komedi Programı ...

Sizce En iyi Anchorman Hangisi ?

Sizce En iyi Haber Programı ?

En Beğendiğiniz Gazete

En Beğendiğiniz Haber Sitesi