Okulca | Yazılı Soruları,Konu Anlatımları

En Çok Hangi Kanalı İzliyorsunuz ?

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Yine Doktor...

Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Nejat İşler, yeni filmi "Siyah Beyaz"da yeniden bir doktoru canlandırıyor.

Sinema kariyerinin en parlak günlerini yaşayan ünlü oyuncu, şu sıralar yapımcılar tarafından adeta paylaşılamıyor. Son olarak "11'e 10 Kala" filminde "Kapıcı Ali" karakterini canlandıran İşler, yeni sezonda iki yeni filmle birden izleyenlerin karşısına çıkacak.

İşler, bir psikopatı canlandırdığı, Uğur Yücel'in yönetmenliğindeki "Ejder Kapanı" adlı filmin çekimlerini tamamladıktan sonra, soluğu "Siyah Beyaz" filminin Ankara'daki setinde aldı. Filmde başrolü "Gülbeyaz" dizisindeki rol arkadaşı Şevval Sam'la birlikte paylaşacak olan yakışıklı oyuncu, "Aliye" dizisinden sonra, yeniden beyaz önlük ile kamera karşısında olacak.

Akman Film ve Gezici Film'in yapımını üstlendiği Ahmet Boyacıoğlu'nun yönettiği filmde Tuncel Kurtiz, Taner Birsel, Erkan Can, Derya Alabora ve Rıza Sönmez gibi oyuncular da yer alıyor.

"Siyah Beyaz", 70'ine gelmesine rağmen durulmamış bir ressam (Tuncel Kurtiz), kalp krizi geçirdikten sonra sümüklü böcek besleyip sakin bir yaşam süren avukat (Erkan Can), karısı tarafından terk edilmiş bir doktor (Nejat İşler) ve hayata karşı tek başına direnen iş kadını (Şevval Sam) arasında yaşanan olayları anlatıyor. Çekimleri beş ayda tamamlanacak film, 2010 yılının ilk aylarında vizyona girecek.

0 Yorum YAZ:

Yorum Gönder

En İyi Haber Kanalı

En iyi Yarışma Programı Hangisi ?

Sizce En İyi Komedi Programı ...

Sizce En iyi Anchorman Hangisi ?

Sizce En iyi Haber Programı ?

En Beğendiğiniz Gazete

En Beğendiğiniz Haber Sitesi